Powered By Blogger

tiistai 21. lokakuuta 2014


MOIKKA

Oon tässä pyöritelly näitä satoja kuvia ja koittanut etsiä edes pari julkaisu kelpoista otosta. :) Otettiin monta sataa kuvaa reissulta, mutta puhelimella kuvattuna oli moni tosi huono laatuinen:/ Oltiin siis viikonloppuna keskustassa hengailemassa. Eii oltu sen kummemmin suunniteltua reissua kun vaan, että lauantaina shoppaillaan ja sunnuntaina käydään katsomassa nähtävyyksiä. Kuvat ovat siis lauantailta. :)


Yllätykseksi kuitenkin meillä kului koko lauantai pelkästään Oxfords Streetillä. Vaikka siellä on isoja kauppoja ja hyviä liikkeitä niin mielestäni se ei ole kovin kummoinen shoppailu paikka. Ihmisiä oli niiiiin paljon, etten ole koskaan nähnyt yhtäaikaa niin paljoa ihmisiä. Sovitus koppeihin ja kassoille oli joka paikassa todella pitkät jonot. 
Jos johonkin pysähtyi kuvaa ottamaan niin ihmiset käveli päälle. Kuitenkin positiivista oli se, että  kaikki ihmiset oli todella ystävällisiä ja ilosia kamalasta ruuhkasta huolimatta. 


Nää punaset bussit on vaan niin söpöjä !


Kierreltiin aamusta iltaan asti kauppoja, matkustettiin metroilla edes takaisin ja syötiin hyvin. Päivän jälkeen jalat oli jo ihan jumissa ja muutenkin tosi väsynyt olo. Päätettiin vaan lähtee metsästämään majapaikkaa. Mentiin siis suomalaiselle merimieskirkolle yötä.

Näytetäämpä me kärsiviltä:D
Ens kerralla viisaampana, jos menen keskustaan shoppailemaan menen heti aamusta tai sitten viikolla. Mutta kuulemma viikollakin varsinkin lomien aikaan siellä on kokoajan ruuhkaa meni sitten monelta vain. Eli taidan shoppailla muualla ja mennä vain nauttimaan nähtävyyksistä.

HEIPPA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti